In Bakom kulisserna, Healthy Living, Uncategorized

Förra sommaren plåtades min nya bok av the one and only David Loftus!! Att  göra en bok är ett mastodont projekt som är fantastiskt roligt, de krävs planering, samla på sig rätt rekvisita till alla bilder som skapar rätta känslan…

Här kommer lite roliga bilder från fotograferingen av min nya kokbok The Fresh Foodie som vi plåtade hemma hos mig i Mariefred.

Jag är otroligt glad för att boken som släpptes i förra veckan redan ligger i toppen på försäljningslistorna på både Bokus och Adlibris 🙂

  Randigt är favoritutstyrseln på hela mitt team…

           

Comments
  • Catrine
    Svara

    Vi har ätit dina rätter som du tillagade i ”Mitt kök” hela sommaren, favoriterna är Spagetti med rå tomatsås och den mumsiga Asiatiska nudelsalladen 🙂 Är min vana trogen lite sen, så har önskat din senaste bok i present av mina barn, ser fram emot att läsa den.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate