Villa bara tipsa om den smarrigaste topping du enkelt gör själv, antingen till din glass eller som strössel på chokladmousse….verkligen att rekommendera!
1 dl strösocker
1 dl skalade hasselnötter
1,5 msk smör
Lägg smöret i pannan, låt det smälta, häll i sockret och låt det få en gyllenbrun färg, undvik att röra i sockret då det lätt kristalliserar sig, häll i hasselnötterna och låt dom få blanda sig väl med sockret i pannan, stjälp sedan upp allt på ett bakplåtspappet, låt svalna lite, sen skär du eller hackar så stora krokantbitar du själv vill ha.
Tips! Skär en lite större bit krokant och stick ner i din glass, det blir ett nötflarn .
Jessica: Vi har skaffat kouitosnlga.:) Har du tips pe5 bra tre4dge5rdsbok fe5r du ge4rna se4ga till.:) Det he4r kommer bli min bibel vad ge4ller allt vi skf6rdar i fortse4ttningen. Och har man ingen egen tre4dge5rd se5 ge5r det faktiskt bra att anve4nda sig av fruktdisken och frysdisken i affe4ren ockse5. c4ven om man inte skf6rdar allt sje4lv se5 blir det ju ens egna e4nde5 bara av att man Gd6R det hela sje4lv sedan. Jag har aldrig e4tit se4rskilt mycket marmelad tidigare, men har bf6rjat nu.;)