In Bakom kulisserna, Healthy Living, Hemma hos mig, Mammalivet, Mat

Oj, vilken pers det är att ta sig ut genom dörren med två småbarn. Den lilla måste man vara snabb med för hon skriker så fort hon får på sig ytterkläderna. Walter däremot är omöjlig att klä på så jag är helt sjöblöt när vi äntligen lyckas kriga oss ut genom dörren. Nu är vi ute i strålande sol och njuter.

20130222-120413.jpg

20130222-120436.jpg

Showing 17 comments
 • Maria K
  Svara

  Känner igen mig! Man vill gärna komma ut, men vilket jobb det är att komma dit! 🙂

 • A-L
  Svara

  Känner så väl igen mig!
  Är helt genomblöt när barnen väl är klädda…. Å den lille är så arg när det ska på med ytterkläder…

 • Gunilla
  Svara

  Och opps så är dom stora och ska flytta hemifrån.
  Så njut.

 • Gunilla
  Svara

  Och opps så är dom stora och ska flytta hemifrån.
  Så njut.

 • Malena
  Svara

  Ja herre gud vad det tar tid att få ut två små barn! Har själv en son på 2,5 år och en på snart 5 månader… Jag måste alltid klä mig själv först för annars blir nån av barnen hysteriska för de blir så varma i väntan på oss andra..! Har försökt att fördela jämnt mellan oss att bli påklädda, men det fungerar bäst än så länge om det är jag som offrar mig och får på mig allt först och blir dyblöt… Men vad gör man inte för sina barn?? Sen undrar man om allt slit för att komma ut verkligen är värt det..?! Eller jag gör det iaf..
  Trevlig helg! <3 Och hoppas ni snart kommer på vad den lilla ska heta, mest för att jag är nyfiken 😉

 • Maria
  Svara

  Fast rekommendationen – njut – är så meningslös. Klart man njuter av sina barn! Men det ÄR jobbigt att ta sig ut som nyförlöst mellan konstant amning och med en visserligen härlig men trotsig tvååring. Så då blir NJUT liksom ett hån som trycks upp i ansiktet på en. För jag njuter men jag tycker också att det är svårt att hantera präktiga njutkommentarer 🙂

 • Maria
  Svara

  Fast rekommendationen – njut – är så meningslös. Klart man njuter av sina barn! Men det ÄR jobbigt att ta sig ut som nyförlöst mellan konstant amning och med en visserligen härlig men trotsig tvååring. Så då blir NJUT liksom ett hån som trycks upp i ansiktet på en. För jag njuter men jag tycker också att det är svårt att hantera präktiga njutkommentarer 🙂

 • Karina
  Svara

  Ja det där minns man tillbaka på och det är desto härligare sen när dom själv klär sig 😉

 • Lotta
  Svara

  Tvåbarnschocken.. Dubbelt så mycket kärlek och dubbelt så jobbigt 🙂

 • Lotta
  Svara

  Tvåbarnschocken.. Dubbelt så mycket kärlek och dubbelt så jobbigt 🙂

 • Cecilia
  Svara

  Ja, det kan vara lite trassligt! Har kommit på att följande funkar (förutsätter dock att man bor på markplan utan trapphus eller i villa och att man vet att storasyster/bror inte springer bort):
  1 Klä på spädbarnet, stoppa i vagnen och rulla ut genom dörren.
  2 Hjälpa 4-åringen med det hon inte klarar själv och släpp ut henne genom dörren.
  3 Klä mig själv och ut.

  • leila
   Svara

   Tack för tipset! Välbehövligt…<3

 • browneyedgirl
  Svara

  Skrattar, känner igen det där, men nu är jag i fasen där dom dom klär sig själva mestadels. Fast dom är svår övertalade att få ut, men sen får man aldrig in dom igen =) Kram och ha en toppen dag <3

 • browneyedgirl
  Svara

  Skrattar, känner igen det där, men nu är jag i fasen där dom dom klär sig själva mestadels. Fast dom är svår övertalade att få ut, men sen får man aldrig in dom igen =) Kram och ha en toppen dag <3

 • vibeke
  Svara

  Fina bilder ha en bra dag stor kram

 • Gunilla Berg
  Svara

  Åh Leila! Om den lilla fröken ännu inte fått något namn skulle jag vilja föreslå WILHELMINA! Det bara slog mig att det matchar storebrors namn Walter så jättefint, som jag tycker i alla fall…:-)) ” Walter och Wilhelmina”…. Ja fint! <3
  Vad tycker du? Skulle vara roligt att höra…..Men antar att hon vid det här laget redan fått namn? Hör gärna av dig! :-))
  Kramar till er alla!
  Hälsningar
  Gunilla

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate