In Bakom kulisserna, Erikas Kits Gölevik, Healthy Living, Hemma hos mig, Mammalivet

I morse kom Erika hem för att köra ett träningspass med mig. I ärlighetens namn kände jag mig ganska vissen efter gårdagen. Det första jag fick göra var att ställa mig på vågen vilket jag kände mig ”så där” inför att göra efter min vecka på sjukan och allmänt småslarv med maten. Men gissa vad… Jag hade gått ner ett helt kilogram! Snacka om att träningspasset gick lättare! Precis den peppen jag behövde för att känna girl power igen. Även träningen gav mig kraft så nu ska jag kasta mig ut på en långpromenad av bara farten… Har du själv fått frisk luft idag? ❤

Showing 4 comments
 • Madde
  Svara

  Härligt att du kommit igång igen! Själv var jag på ett afro-pass igår och det känns vill jag lova… Superkul, jobbigt men full av ny energi!

  Förresten – din blogg ser konstig ut? Alla länkar hamnar högst upp i en lång rad och själva inläggen får man bläddra ner till… Eller är det bara på min dator?

 • VisitCarolina
  Svara

  Idag när jag var och hämtade tidningen dorg jag in några riktigt djupa andetag. Räknas det som nog med frisk luft? 🙂
  Ligger hemma och är krasslig, så det blir varken så mycket frisk lufet eller motion idag tror jag.

  / Carolina. 🙂

 • Sofia
  Svara

  Åh, vad roligt för dig! 🙂 hoppas tösen är bättre<3

 • Maria
  Svara

  Tyvärr ingen frisk luft idag. Lilla jäntan vaknade med 38,5 och det är tredje dagen hemma ensam med henne och lillebror , 3 veckor. Nu håller vi tummarna för att det bara är en förkylning och inte RS.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate