In Bakom kulisserna, Erikas Kits Gölevik, Healthy Living, Inspiration!, Just nu, Mammalivet, Min träning, Uncategorized

Har precis varit och kört pass med Erika som håller på att nöta in koreografi till nya träningspass och jag, Ulrika och Tingeling var försökskaniner och support kan väl säga. Vet dock inte om just jag är någon direkt stjärna på koreografi. När alla i rummet drar åt ett håll drar jag åt det andra…men det är bara att följa kanske världens bästa slogan som Erika har valt att klä sig i, dagen till ära. Just do it.

20130307-152042.jpg

Showing 3 comments
 • browneyedgirl
  Svara

  Vad skoj =) Att få vara försöks kaniner. Men inte alltid lätt *hihi*
  Vad mycket jag hade missat i bloggen. Ska läsa ikapp lite.
  Hoppas du får en härlig lördag <3 Kram

 • browneyedgirl
  Svara

  Vad skoj =) Att få vara försöks kaniner. Men inte alltid lätt *hihi*
  Vad mycket jag hade missat i bloggen. Ska läsa ikapp lite.
  Hoppas du får en härlig lördag <3 Kram

 • Erica
  Svara

  Det är så härlig känsla när man kommit igång med träningen. Just do it!

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate