In Healthy Living, Hemma hos mig, I köket, Nyttig mat!, Recept, Tips, Uncategorized

Tänkte tipsa om en fräsch och lättlagad middag som vi lagar nästan varje vecka hemma. Walter älskar räkor och den är snabb att fixa till. Jag brukar köpa handskalade frysta räkor (bra att alltid ha i frysen och det går snabbt att tina) till de kokar jag råris (Risentas) och wokar lite rå broccoli i olja och skivad vitlök. I en annan stekpanna steker jag champinjoner i olja (för att inte ha för mkt i woken så det kokar istället för steker). Tillsätter frysta ärtor till broccolin, smaksätter med soja, fisksås, sesamolja, chiliflakes, salt och peppar. Sist vänder jag ner paprika och pak choy (asiatisk kål). Som sås gjorde jag en kall currysås. Koka upp 1/2 msk honung med curry på spisen eller i micro. Blanda med grekisk yoghurt. Enkelt, fräscht och mumsigt.

20130314-215815.jpg

Comments
  • Lotta
    Svara

    Jag undrar om man kan ha nåt annat istället för fisksås? Eller kan man utesluta den? Min son tål inte fisk nämligen
    Kram

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate