In Interior

Många har frågat mig om mina vackra gamla svarta skåp, vart de kommer ifrån och hur jag hittat dem men sanningen är att de är gamla skåp som jag byggt om (och det var inte speciellt svårt faktiskt). Det här är säkert inget en antikhandlare skulle rekommendera men möbler ska användas och helst vara både vackra och funktionella. Ibland kanske de behöver anpassas och förändras för att fylla dina behov. Jag behövde exempelvis ett serveringsskåp men plats för både bestick och porslin. Jag ville att det skulle vara högt och ståtligt dels för att vi har högt i tak, och originalskåpet var på tok för lågt och inte vidare värst funktionellt för ändamålet.

Trolla med möbler…

Här ser du två exempel på hur du kan höja skåp och skapa smartare förvaring. Vi tog hjälp av en snickare och lät bygga till en underdel till skåpet med tillhörande inredning som jag skissade upp. Delen till serveringsskåpet gjordes i samband med att vi byggde köket av samma snickerifirma. Prislappen för vårt snickeribyggda kök var betydligt billigare än de ”snickeribyggda kök” som finns på marknaden. Ni känner säkert till vilka jag menar.

Så bygger du om ett skåp

Så bygger du om ett skåp

Recent Posts

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »

FROM MY KITCHEN TO YOUR INBOX

- Be the first to know -

Tack!