In Bakom kulisserna, Healthy Living, Hemma hos mig, Mammalivet, Min träning, Nyttig mat!, Uncategorized

Vilken underbar dag det har varit idag! Jag har tagit en riktig långpromenad i strålande solsken med min lilla tjej i vagnen. Jag försöker träna på ett eller annat sätt varje dag. Idag kände jag för första gången sen innan graviditeten den där superkraften man kan känna när man tränar som gör att man bara flyger fram hög på endorfiner med ett stort fånigt leende på läpparna och högröd som en tomat i facet och spotify på högsta volym!

20130225-175151.jpg

20130225-175223.jpg

Efter tvåtimmarspromenaden passade jag även på att äta ute i solskenet. Dagens lunch blev kokt kyckling, quinoa, röda linser, mango, tomat, sugar snaps, koriander och hasselnötter. Jag brukar fuska ibland och slita fram färdig dressing ur kylskåpet för att det ska gå undan och jag hann äta nästan all mat innan min lilla tjej vaknade ❤

20130225-175756.jpg

Comments
  • Evailund
    Svara

    Vilken mysig dag. Och så lunch ute – supermys!
    Eva

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate