In Bakom kulisserna, Erikas Kits Gölevik, Healthy Living, Hemma hos mig, Instagram

Nu har jag påbörjat vägen tillbaka till toppform. Till hjälp har jag två grymma tjejer som stöttar mig i både mat och träning. Tjejerna har precis givit ut den här boken som jag rekommenderar varmt för att få tips och hitta motivation till träning och smart mat. Kristina Andersson är näringsfysiolog och kommer med tips och råd om hur man bör äta för bästa resultat och välmående. Allt utan att maten och livet ska bli tråkigt. Regel nummer ett är att man får äta allt, det är bara en fråga om att välja rätt tillfälle och då verkligen, verkligen njuta. Denna filosofi passar mig utmärkt… Boken kan ni klicka hem här.

Självklart kommer jag dela med mig av min resa och mina bästa tips på nyttig mat som är supersmaskig. Senaste veckan har varit en svacka vad det gäller träningen men jag ska banne mig upp på hästen igen. Vill ni haka på mig så vi kan peppa varandra här på bloggen så är ni varmt välkomna. Jag kan också avslöja att vi snart lanserar nya fantastiska bloggare här på www.leila.se och min fantastiska personliga tränare Erika Kits Gölevik (även hon mamma till Knut 3 år) och ni kan redan nu få er en sneakpeak på hennes blogg Healthy Living där hon kommer blogga om min träning och hur man får balans i livet med många träningstips som man kan göra själv hemma. Speciellt bra tips kommer till alla nyblivna mammor så att vi snabbt kan känna oss starka igen efter gravidmagen… Erika är även journalist och har i flera år skrivit för tidningen Topphälsa.

Hur ska jag då gå till väga? Jo, att komma i form kräver fokus, envishet och framförallt inspiration och motivation men detta kommer jag återkomma till inom kort…
Känner ni för att haka på mig och Erika? Då tycker jag att ni ska ta och leta fram en bild på dig själv där Du är i den formen som du vill vara och klistra upp den på ditt kylskåp (det har jag gjort). Detta blir en liten påminnelse varje gång du öppnar kylskåpet att vägen tillbaka är att göra smarta och nyttiga val om vad du stoppar i munnen…

Showing 3 comments
 • Pernilla
  Svara

  Heja dig! Jag hakar lätt på! Jag har tvillingar på nio månader här hemma och behöver lite pepp att sluta småäta och börja äta nyttigt igen! Träningen har jag redan i hamn då Friskis erbjuder toppen barnpassning tre gånger i veckan!

 • kråke
  Svara

  Låter toppen!:) Kör så det ryker!;) Har lite större barn och har precis fått in träningen i ett regelbundet schema. Nu ska det bli ordning på måltiderna oxå så kanske jag kommer i form till badsäsongen och slipper stå i vassen;)))

  kram kråke

 • Jello
  Svara

  Åh sååå underbart!!! Jag är såååå på!!! Är mamma till lilla Jack 11mån och vill tappa mina 20kg jag fick på köpet! : ) Det här kommer bli grymt!

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate