In Bakom kulisserna, Healthy Living, Inspiration!, Instagram, Nyttig mat!, Recept

Igår flög jag ner till Milano för att trycka min nya KOKBOK! Det är såå roligt och underbart skönt att efter ett års intensivt arbete få släppa denna fantastiska bok! Ni kan redan nu bevaka den på både Bokus och Adlibris. Boken är fylld av fräscha och enkla recept för hela familjen och alla tillfällen. Det är även många vegetariska och veganrecept och ett kapitel med geniala desserter och bakverk utan vitt socker. Jag hoppas av hela mitt hjärta att ni kommer att älska den!             

Comments
  • nicolina
    Svara

    åh asså, jag är så SJUKT pepp på din bok! låter precis som att den kommer kunna ge mig inspirationen jag behöver i köket just nu…:)

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate