In Erikas Kits Gölevik, Healthy Living, Inspiration!, Min träning, Uncategorized

Igår morse så fick Erika mig att gå/springa samma backe upp och ned tio gånger. Det kanske inte låter så jobbigt men det är grymt effektiv träning. Det blir en intervall träning som är super för flåset. Känner du för att prova själv så ska det ta cirka 1 minut i högt tempo upp och du kan gå lugnt och hämta andan nedför… Kör hårt. Det gjorde jag! Ps. Funkar med barnvagn också, bra va? Inga ursäkter… Heja oss!

Showing 6 comments
 • Carina
  Svara

  Precis utanför mitt hus finns en liten skog med motionsspår. Det är inte alls långt till backarna för min del. Den ena backe är seg och långsamt stigande och den andra brant och lite kortare…Vilken ska jag ta? Tack för detta roliga motionstips 🙂 Det är bara att gå ut och praktisera i detta underbara vårväder.

  • leila
   Svara

   Prova hur lång tid det tar att gå upp för den branta… högt tempo i 1 minut är bra!

   • Carina
    Svara

    Jag gjorde denna roliga konditionsövning i den branta backen efter min ordinarie träning ( jag tänkte att det är bra att kroppen är varm). Det gick väl si… så… där men jag tänker att jag kan bli bättre 🙂

 • margareta wårenius
  Svara

  oj så hård du är mot dej Leila!

  margareta

 • romladolcevita
  Svara

  Du är så duktig, bra inspiration.

 • Jello*
  Svara

  Grymt!!
  Det är inte det lättaste!! Du har verkligen kommit i bra form nu, å det är du värd efter allt hårt jobb du lagt ner! Själv har jag blivit gravid igen så jag får ta igen 2x-gravids kilon när bebisen kommit… de ska bli kul = ) …mmmm eller??
  Hejja Hejja!!!

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate