In Healthy Living, Hemma hos mig, I köket, Inspiration!, Mammalivet, Mat, Min träning, Nyttig mat!, Uncategorized

Så här startar jag denna måndag… Har börjat mixa smoothie varje morgon och börjar få till dem riktigt bra också! Den är super!!

20130520-112433.jpg

Showing 12 comments
 • Romladolcevita
  Svara

  Så gott det blev! Men hade inte mango hemma så bytte ut den mot honungs melon.

 • Kristina
  Svara

  Varifrån kommer skötväskan som du har på bild på facebook?

 • Maria
  Svara

  Hej Leila!
  Såg din swirl cheescake på instagram! Såg super god ut så den måsta jag testa i helgen! 🙂 Såg en fråga om vispgrädden…Ska den vispas innan den blands i smeten?

 • Maria
  Svara

  Tack för övrig för super goda recept och inspiration på bloggen! 🙂

 • Anna
  Svara

  Byt ut nat yoghurt mot 1% kesella så får du mer protein och blir ännu mättare! 🙂

 • wiper
  Svara

  Hej Leila!

  Jag bakade din banankaka som såg jättefin ut på bilden. Tyvärr så måste jag ha gjort nåt fel för den blev inte bra. Det står att man skall vispa florsocker, socker och smör poröst och så länge gick det bra men sen skulle man ha i mixade mogna bananer och ägg men det stod inte att man skulle fortsätta använda vispen så jag rörde om ordentligt innan dom torra ingredienserna skulle i. Skulle jag ha fortsatt med elvispen eller matberedren?.

  Tack för alla fina recpt och tv-program

  Mvh
  Malin

  • leila
   Svara

   Oj, svårt att svara på vad som kan ha gått snett. Du skulle i vilket fall inte fortsatt i matberedaren efter att det torra ingredienserna blandats ner, så du gjorde rätt. Vanligast är att man helt enkelt mätt något fel. Glömmer man 1 dl av något så slår det hårt… <3

 • Helena
  Svara

  Älskar att starta dagen med en smoothie. Har aldrig testat med spenat förut, men det såg ju supergott ut, speciellt med yoghurt i. Blir att testa imorgon bitti!

 • wiper
  Svara

  Tack för ditt svar. Jag bakar en ny kaka och försöker ha huvudet med mig ;). Gillar dina bakprogram som får det att vattnas i munnen.

  Ha en fin dag
  Mvh
  Malin

 • Henriettae
  Svara

  Hej! Tänkte mest kika in och säga att jag hoppas din träning går bra!! Det är så lätt att lägga av efter ett tag, tycker i alla fall jag… Min träning går okej, men åh vad jag fuskar med maten just nu! Skärpning mig själv!
  Här kommer lite pepp!! 🙂 Go Leila!

 • moa
  Svara

  Jag undrar om du har lite fler smoothie recept för jsg älskar smoothies och du är bara bäst

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate