In Healthy Living, I köket, Inspiration!, Just nu, Nyttig mat!, Recept, The Fresh Foodie

Alltså jag bara älskar dessa frasiga köttfria köttbullar som ändå är fyllda med protein tack vare quinoa, kikärtor och fetaost. Man kan vara försiktig med saltet eftersom fetaosten är salt i sig och man ändå kokat quinoan i saltat vatten. Jag brukar servera dem som middag, men de passar även som tilltugg till drinken. Servera i ett salladsblad med tzatziki eller hoummous… Detta grymma recept blandat med många andra fräscha och lättlagade rätter hittar ni i min senaste kokbok, The Fresh Foodie, hoppas ni gillar recepten! Kram L 

 

Showing 2 comments
  • Svara

    Ser så gott ut! Måste testa!

  • hanna
    Svara

    Hej Leila. Jag heter Hanna Drugge och bor uppe i Kiruna. Jag har en liten fråga till dig. Även om det kanske inte är du som skriver själv här så kanske någon kan dela med sig av min fråga till dig. Jag har en stora syster som heter Erika. Hon älskar dina böcker och allt som har med dig att göra. Och hennes största dröm i livet är att få träffa dig och prata med dig lite mer ensam. Så inte alla dina andra ”fans” också är där. Anledningen att att jag skriver till dig är för att fråga om det finns någon som helst möjlighet till att hennes dröm kan så in. Hon har haft det lite trassligt i sitt liv tidigare och jag hade vilja se henne riktigt riktig glad genom att se sin idol. Som jag skrev tidigare så bor vi i lilla Kiruna och det händer väl kanske inte så mycket här. Men att se henne få sin dröm skulle betyda hela världen för mig. Du får gärna svara till min mail hannadrugge@hotmail.com om du vill så klart. Mvh Hanna Drugge

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate